Welkom in Winter Sanjesfertier

Dit seizoen kun je er in Sanjesfertier niet meer omheen! Het hele park is gehuld in winterse gezelligheid: besneeuwde dennenbomen met lichtjes erin, sneeuwvlokjes op de ramen en de kinderen kunnen zelf sneeuwpoppen bouwen. Deze winter is Winter Sanjesfertier dé plek om te genieten van het samen-zijn met de kids.

Terwijl papa en mama lekker genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom, hebben de kinderen de tijd van hun leven in de goudmijn apenkooi. En sneeuwt het daar nu boven de piratenboot? Gillend van plezier wordt de ballenregen na de sneeuwbui weer gevuld en is het aftellen tot de sneeuwballen weer naar beneden vallen.

Om het wintergevoel compleet te maken staat er een echte authentieke arrenslee tussen de dennenbomen. Extra leuk om de kids in op foto te zetten als aandenken aan een leuke dag weg.

Levende kerststal

Tijdens de kerst wordt ieder jaar opnieuw het kerstverhaal vertelt van Jozef en Maria en de geboorte van het kindje Jezus. Een verhaal wat duizenden jaren later nog steeds tot de verbeelding blijft spreken. Tijdens de kerstvakantie is er Winter Sanjesfertier een levende kerststal te bewonderen, met o.a. een kameel en een ezel.

Kom deze winter langs en beleef het samen!

Tijdens de Kerstvakantie zijn we dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. (m.u.v. 1e kerstdag en nieuwjaarsdag, deze dagen zijn we gesloten).

Niet gevonden wat je zocht?
Contact opnemen