Verkeerspark

Hallo wegpiraten!

Vind jij dat je veel beter kunt autorijden dan je vader en moeder? Bewijs het maar! Haal iedereen in, rijd een rondje over de rotonde of parkeer je auto op het parkeerterrein. Met mooi weer verken jij het park in je cabrio, of ga je voor die stoere grote auto. Vergeet niet te tanken bij het tankstation, anders moeten jullie straks de auto duwen.

Ter land

Ook belangrijk in het verkeer: de verkeersregels! Er borden langs de kant van de weg, zodat je weet wie er voorrang heeft en waar je moet stoppen. De politie houdt ook een oogje in het zeil. Misschien moet jij als dappere brandweerman wel een brand blussen. De brandweerauto staat gelukkig al klaar om te vertrekken. Of vertrek met de trein vanaf station Sanjesfertier, en bekijk het hele park vanuit de coupé.

Ter zee

Schip ahoi! Vandaag ben jij de kapitein. In de haven liggen de boten al klaar. Stap in één van de boten en vaar een rondje mee. Waar vaar jij vandaag naartoe?

en in de lucht

Zit jij met je hoofd het liefst in de wolken, bekijk het park dan vanuit de lucht. Al fietsend maak je een rondje door het park en kun je vanuit de helikopter naar al je vrienden of (groot)ouders zwaaien. Wat is het eigenlijk hoog, durfal!

Ben jij een echte snelheidsduivel? Daag dan je vrienden of vader uit voor een wedstrijdje crossen op de crossbaan, of ga zo hard als je kunt op de tokkelbaan. Klaar voor de start… af!

Niet gevonden wat je zocht?
Contact opnemen