Speeltuin

Schommelen, tokkelen en klimmen in onze speeltuin

Wow, zo’n grote speeltuin heb je nog nóóit gezien! Hoor je de trein al aan komen puffen? Stap in op station Sanjesfertier en kom onderweg langs alle attracties. De perfecte manier om te kijken waar je straks allemaal naartoe wilt! Ga je klimmen en klauteren op het klimtoestel? Of spring je straks een gat in de lucht op onze airtrampoline? Vergeet niet over het water te fietsen, maar pas op: schrik niet van die grote spin.

De spin is een vriendelijk dier hoor, druk maar eens op zijn ogen. Zo kun je een spel kiezen. Speel het alleen of met je vriendjes. Het is hoe dan ook dikke pret wanneer je zo snel mogelijk naar de oplichtende poot rent. Speel je liever met draken dan met spinnen? Ren dan naar de Middeleeuwse klimtoren. Daar spelen alle ridders en prinsessen.

Of je nu wilt schommelen, tokkelen of klimmen en klauteren, het kan allemaal! Takel zand naar beneden en bouw een groot kasteel of graaf een diep gat. Ben je een echte waaghals? Klim tot wel drie meter hoogte op de klimwand die op het springkussen staat.

Ben je een beetje moe geworden van al dat spelen? Ook avonturiers moeten rusten. Je ouders vindt je waarschijnlijk lekker in de zon op het grote terras of aan de picknicktafel. Tijd voor wat drinken en wat lekkers. Met die nieuwe energie daag je je ouders uit voor een potje midgetgolf of aai je de geitjes op de kinderboerderij. Wat zijn ze lief!

Niet gevonden wat je zocht?
Contact opnemen