Outdoor Speelpark

Buitenspelen in het outdoor speelpark

Van boten, tot auto’s en een trein: het speelpark van Sanjesfertier heeft het allemaal! En niet voor volwassenen, maar een buiten speelpark speciaal voor zowel ouders als kinderen! Of je nu het liefst alles vanuit de lucht of vanaf de grond bekijkt: de keuze is aan jou. Misschien klauter je naar het hoogste punt van de klimtoren en waan je je een Middeleeuwse ridder of prinses. Of je fietst naar de wolken in de (trap)helikopters en bouwt een zandkasteel zo groot dat je er bijna in kunt wonen. Kan jij de hele provincie Friesland zien?

Crossen, springen en tokkelen

En er is nog veel meer! Daag je moeder uit voor een potje crossen op de crossbaan of laat je vader zien wie er een échte kapitein is. Als je durft, kun je tot wel drie meter hoogte klimmen of laten zien dat je nóg hoger kunt springen op het springkussen. Voel de wind door je haren als je over onze 25 meter lange tokkelbaan roetsjt of rijdt met de trein een rondje over het park. Bij Sanjesfertier raak je nooit uitgespeeld.

Van klimmen en klauteren tot springen en glijden: ontdek en beleef alle attracties in het outdoor speelpark en je verveelt je geen seconde. Vergeet niet om ook een rondje door het grootste verkeerspark van Friesland te crossen. Zwaai vanaf het water of vanuit de lucht naar je (groot)ouders of rijd mét toestemming in de brandweerauto door het rode licht. Sanjesfertier is niet voor niets het leukste dagje uit voor jong en oud!

Meer buitenplezier?

Niet gevonden wat je zocht?
Contact opnemen