Praktische informatie

Ben je van plan om binnenkort een dagje naar Sanjesfertier te gaan? Dan hebben we hier nog wat handige informatie waarmee je nog beter bent voorbereid op een bezoek aan Sanjesfertier.

Route

Sanjesfertier is gelegen aan de Centrale As (N356) tussen Dokkum en Bergum. In verband met de aanleg van de nieuwe weg hebben wij per 1 okober 2016 een nieuw adres: De Sanjes 6, 9269 HA Feanwalden. Nog niet alle navigatiesystemen zijn bekend met de nieuwe adressering. We adviseren daarom om Google-maps op je telefoon te gebruiken. Verder staan ook bij de afslagen vanaf de Centrale As bruine bordjes die je kunt volgen om bij Sanjesfertier te komen.

Openbaar vervoer

Let op: Sinds kort is de halte aan de Boppewei/De Sanjes helaas opgeheven. Lijn 53 stopt daarmee niet meer bij ons voor de deur. Vanaf de dichtstbijzijnde bushaltes is het nu zo’n 20 minuten lopen naar het park.

Trein

Neem de stoptrein op het traject Leeuwarden – Groningen en stap uit op Feanwâlden. Vanaf hier kun je verder reizen met de bus.

Bus

Opstapper lijn 7183: deze (bel)bus rijdt op afroep vanaf station Feanwalden. Stap uit bij bushalte De Falom. Loop vanaf hier naar Sanjesfertier. Lijn 55: deze bus rijdt op het traject Drachten – Burgum – Feanwalden – Damwald – Dokkum. Deze lijn rijdt 1x per uur op werkdagen en op zaterdag. In Feanwâlden is er een aansluiting op de trein naar en van Groningen vanuit zowel Dokkum als Burgum. De dichtstbijzijnde halte vind je aan Oastein, Feanwalden. Loop vanaf hier naar Sanjesfertier.

Gratis Parkeren

Voor de ingang van Sanjesfertier kun je gratis parkeren op het ruime parkeerterrein.

Minder validen

Zowel het speel- als het dierenpark zijn toegankelijk voor minder validen. In beide gebouwen is een invalidentoilet aanwezig.

Het Natuurmuseum is enkel per trap bereikbaar en daardoor als enige onderdeel helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Huisregels

Spelen is leuk, zo lang het veilig gebeurd. Daarom heeft Sanjesfertier een aantal huisregels. Lees ze hier.

Wifi

In het park is gratis wifi aanwezig.

Niet gevonden wat je zocht?
Contact opnemen