Midgetgolf

Midgetgolfen bij Sanjesfertier kan altijd, ongeacht het weer.

Sanjesfertier heeft een overdekte midgetgolfbaan met 9 holes en een buitenbaan met 18 holes.

 

Sla je slag1-Midgetgolf binnen 2_0

Midgetgolfen komt aan op behendigheid. Sla je te hard, dan vliegt de bal uit de baan. Maar sla je te zacht, dan bereikt de bal het kuiltje niet.

Daag je familie en vrienden en uit voor een potje midgetgolf en zorg er voor dat je de bal met zo weinig mogelijk slagen in de hole krijgt. De midgetgolfbanen zijn onderdeel van het speelpark, je kunt hier tijdens openingstijden gebruik van maken.Lukt het jou om een hole-in-one te slaan?

Binnen én buiten

Het maakt niet uit wat voor weer het is. Midgetgolfen is bij Sanjesfertier altijd mogelijk. In de binnenspeeltuin vind je gelijk bij de ingang al een 9-holes midgetgolfbaan. Steeds een nieuw parcours waarbij je moet proberen te bal in het kuiltje te krijgen.

Bij mooi weer kun je je behendigheid testen op de 18-holesbaan in de buitentuin. Hier ligt de moeilijkheidsgraad een stukje hoger. De banen zijn groter met uitdagende parcoursen.

categoriefoto_45_IMG_8361Waar kan ik een stok en bal krijgen?

Stok en bal zijn tegen borg verkrijgbaar bij de kassa van Sanjesfertier. En voor de echte fanatiekelingen hebben we ook nog de mogelijkheid om de punten bij te houden op een scorebordje.