Extra opties voor groepen

Een gezellige dag weg met een groep vrienden of familie

We ontvangen jaarlijks diverse groepen voor de verjaardag van opa of oma, een familiedag of gewoon zomaar een gezellige dag weg. En velen van hen mogen we ook in de jaren erna weer verwelkomen.

Voor groepen heeft Sanjesfertier uitermate geschikt, omdat er voor elke leeftijd wat te doen is. Kinderen vermaken zich uren in de diverse attracties binnen en buiten. Voor de volwassenen zijn er gezellige zitjes, van waar goed overzicht blijft op de spelende kinderen.

Houd je van wat competitie? Sla dan je slag op de 18-holes midgetgolfbaan, speel een potje pool of test je snelheid met airhockey.

Wat lekkers bij de koffie?

Voor een feestelijke gelegenheid wat lekkers bij de koffie? Op afspraak kunnen we hier voor zorgen. Het gebak en de soesjes worden besteld bij de Warme Bakker en is daarom altijd vers.

Gebak en 2x koffie/thee              €4,50 p.p.

2 roomsoesjes                                €1,60 p.p.

Eigen Zithoek

Wanneer je met een groep komt, is het wel zo gezellig om bij elkaar te kunnen zitten. Wil je er zeker van zijn, dan dit kan? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij zo mogelijk een plek voor u reserveren.

Indien u gebruik wilt maken van bovenstaande opties dan dient u dit vooraf te reserveren. Dit kan per mail: info@sanjesfertier.nl of telefonisch op tel.nr. (0511) 477 390 of b.g.g. (0511) 47 37 71.